Vakantie in Zeeland

bij Recreatiecentrum de Vogel

paco
Boekingen voor 2021Boek hier

Familiecamping in Zeeland

ANWB 5-sterren camping

Recreatiecentrum de Vogel is een 5-sterren familiecamping met overdekt zwembad gelegen aan een groot recreatiemeer. Onze gezellige familiecamping biedt alle faciliteiten om het hele gezin de allerleukste vakantie te laten beleven. Van dansen, knutselen, sporten, paardrijden of verkleden er is meer dan genoeg te doen. Ook aan de grotere kinderen en de volwassenen is gedacht. Er zijn zelfs activiteiten voor het hele gezin. Laat de pret maar beginnen!

Met het hele gezin kamperen of toch liever een accommodatie huren? Er is zoveel mogelijk!

Kortom, een belevenis voor de hele familie!

Boek een vakantie!

Familievakantie

Kamperen of een accommodatie huren

Over heel de camping hebben we vijf sanitairgebouwen. De grotere gebouwen zijn luxe uitgerust en zijn onder andere voorzien van familiedouches en kindersanitair. Twaalf kampeerplaatsen zijn voorzien van privé sanitair, deze plaatsen hebben een eigen unit op de plaats met een douche, toilet en wastafel en aan de buitenkant een afwasplaats. 

Is kamperen niks voor jullie? Huur dan een van onze accommodaties!

Neem je graag jouw hond mee op vakantie? Die hoort natuurlijk ook bij de familie, daarom is jouw trouwe viervoeter van harte welkom!

Bekijk alle mogelijkheden

Vier vakantie in Zeeland

Ontdek en beleef

Op onze 5-sterren familiecamping is er altijd wat te beleven, de verschillende faciliteiten zorgen voor een onvergetelijke vakantie! Maar ook in Zeeland is veel te zien en te beleven. In de omgeving van onze camping kan je wandelen & fietsen, een bezoekje brengen aan Hulst of Terneuzen of een uitstap naar Antwerpen, Gent of Brugge maken.

Natuurlijk kan een bezoek aan het strand niet ontbreken als je in Zeeland bent. Op ongeveer 8 kilometer van Recreatiecentrum de Vogel ligt Perkpolder, een klein zandstrand aan de Westerschelde. Liever een dagje naar de Noordzee stranden? Bezoek dan zeker Breskens, Groede, Nieuwvliet of Cadzand.

De omgeving