Zwembad medewerker

Part-time - (bij)baan

Kom werken bij Recreatiecentrum de Vogel

Wij zijn Recreatiecentrum de Vogel. Een leuke gezinscamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de landelijke omgeving van Hulst. Er zijn veel vaste gasten, prachtige verhuuraccommodaties en ruime kampeerplaatsen. Ons team heeft samen een belangrijk doel; onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Kom jij ons team versterken?

Werkplek:

Een overdekt zwembad met glijbaan, peuterbad, wellnesshoek en spraypark met familieglijbaan gelegen in het centrumgebouw van het park.

Wat ga je doen:

Je komt te werken in het zwembad van ons park. Zwemmen is een van de favoriete activiteiten van onze gasten. In deze functie ben jij het aanspreekpunt van de zwembadgasten. Je verwelkomt aan het begin van het tijdsslot de gasten bij de entree en controleert de reservering. Jij bent ook toezichthouder en zorgt ervoor dat gasten veilig kunnen genieten van hun bezoek aan het zwembad. Jij bent niet bang om gasten op een nette manier aan te spreken op hun gedrag wanneer dit de veiligheid van anderen in gevaar brengt. Heeft iemand een klein wondje? Geen probleem, een pleister is zo geplakt. Ondertussen houd je het zwembad schoon en doe je regelmatig watermetingen.

Heb je al ervaring met het werken in een zwembad? Dat is mooi meegenomen, maar anders leren wij jou het vak graag!

Wij bieden

  • Het aantal uren dat je kunt werken is in overleg en afhankelijk van je eigen beschikbaarheid
  • Een goed salaris conform CAO Recreatie
  • Zon- en feestdagen is 125%
  • Een platte en dynamische organisatie, we weten graag wie je bent en iedereen is makkelijk benaderbaar
  • Een werkplek bij een van de topcampings van Nederland

Zin om deze uitdaging aan te gaan?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar vacatures@de-vogel.nl of Whatsapp met ons!

Solliciteer direct!