Shiftleader restaurant

Full-time of part time met relevante ervaring

Jij gaat als shiftleader in de horeca aan de slag op ons 5 sterren vakantiepark De Vogel tussen Terneuzen en Hulst. Onze horeca is een belangrijk onderdeel van ons en jij bent samen met de floormanager degene die het team aanstuurt om onze gasten een optimale vakantiebeleving te geven!

Als horeca shiftleader ga je samen met een gedreven horecateam aan de slag om te zorgen dat onze gasten de optimale vakantiebeleving krijgen in onze horeca. Jij motiveert het team met een enorme passie voor hospitality waarbij jij jouw uitgebreide horeca-ervaring inzet voor het beste resultaat. Bovendien ben je een natuurlijke leider die op coachende wijze de dagelijkse werkzaamheden van het bedienend personeel coördineert. Tijdens drukte houd jij je hoofd koel, want van drukte krijg jij juist energie! 

Jij deinst niet terug om het hoogst haalbare neer te zetten en zal samen met jouw collega's en jouw leidinggevende collega de gezamenlijke doelen opstellen waarin jij het voortouw neemt om deze resultaten ook te bereiken. 

Solliciteer direct!