Front office medewerker

Vaste baan, part-time

Recreatiecentrum de Vogel is een 5-sterren familiecamping. Een onvergetelijke vakantie begint en eindigt bij de receptie. Jij bezorgt samen met je collega’s onze gasten een zorgeloze en fantastische vakantie en voorziet ze van alle benodigde informatie: voor, tijdens en na de vakantie.

Wie zoeken wij?

Ontvangen worden met een hartelijk welkom en een stralende lach, dat wil iedereen toch? Van het maken van een reservering tot het beantwoorden van vragen over bezienswaardigheden in de omgeving. Als front office medewerker ben je voor gasten het eerste aanspreekpunt, je bent het visitekaartje van ons park! Je communiceert niet alleen in het Nederlands maar ook soms ook in het Engels of Duits. Daarnaast heb je ook administratieve taken, een veelzijdige functie dus.

Ervaring is niet noodzakelijk, wij leren het je graag maar je moet wel bereid zijn om je handen uit de mouwen te steken. Het is fijn als je een MBO opleiding niveau 4 afgerond hebt. Verder is het belangrijk dat je flexibel bent, werken op een camping betekent nou eenmaal werken in het weekend en vakanties!

Je herkent je in een aantal van onderstaande eigenschappen:

  • Enthousiast en gemotiveerd
  • Graag met mensen werken
  • Teamplayer
  • Gastvrij en vriendelijk
  • Houdt niet van stilzitten en hebt verantwoordelijkheidsgevoel

Een goed team is team waarin teamleden elkaar aanvullen. Samen zorg je ervoor dat de gast een plezierige tijd beleefd!

Hoe ziet de dag eruit?

Of het een drukke zomerdag is of een rustige dag in het voorjaar, we starten altijd met het beantwoorden van de mail. Tussendoor beantwoorden we natuurlijk de vragen van gasten, dit kan telefonisch maar ook aan de balie. Vanaf ’s middag mogen de nieuwe gasten inchecken, je overhandigt de sleutels en juiste informatie. Eventuele ongemakken of problemen probeer je op te lossen door te communiceren met collega’s van andere afdelingen. We sluiten de dag af door de administratieve taken af te ronden en de werkplek schoon achter te laten voor de volgende dag.

Wij bieden

  • We starten met een jaarcontract (24/32 uur) en daarna mogelijkheid voor onbepaalde tijd
  • Een passend salaris conform CAO
  • Een prettige en persoonlijke benadering in een platte en dynamische organisatie
  • Een werkplek bij een van de beste campings van Nederland!

Zin om deze leuke uitdaging aan te gaan? Stuur jouw motivatiebrief en CV naar vacatures@de-vogel.nl.

Solliciteer direct!