Kamperen

Kamperen

Algemeen:

Recreatiecentrum de Vogel is een gezellige 5 sterren gezinscamping recht aan het binnenmeer 'de groot vogel'.

Wij zijn verkozen tot 'Best camping 2014'!

Een ideaal gezinspark waar kinderen centraal staan. Voor kinderen betekent kamperen op recreatiecentrum de Vogel veel spelen met vriendjes en vriendinnetjes. De camping heeft alles in huis om het kinderen naar de zin te maken: voorzieningen om te spelen en te zwemmen en een heel uitgebreid animatieprogramma.

De camping is van alle gemakken voorzien om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De natuurlijk begroeiing van struiken, bomen en planten geven de camping een prachtig aankijk. Daarnaast is het ook een prima uitvalsbasis voor vele interessante uitstapjes. Leuke en gezellige stadjes en mooie oude steden liggen in de omgeving.

Kampeerterrein:

Het kampeerterrein van De Vogel is bijzonder mooi en ruim opgezet.
De grote kampeervelden hebben zeer ruime kampeerplaatsen van minimaal 100 m2. Zelfs met het plaatsen van een bijzettentje behoudt u nog een riante leefruimte. Dat heerlijke gevoel van het leven in de vrije natuur wordt nog eens versterkt door de zorgvuldige inrichting van de velden en plaatsen.

toiletgebouw    

Vanuit de luie stoel kunt u volop genieten van alles wat er groeit en bloeit. Ook de kinderen ontbreekt het uiteraard aan niets.Er is altijd wel een zandbak of speeltoestel in de buurt.

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een aansluiting voor elektra. Er is altijd een watertappunt in de buurt. Ook bent u nooit ver verwijderd van een ruim en compleet ingericht toiletgebouw. De toiletgebouwen zijn verwarmd en zeer ruim opgezet met een mooi apart kindersanitair, familiedouches, invalideruimte en een wasserette.

Campers zijn ook van harte welkom, er is zelf een speciaal camperstation op het park.

     

Op ons park zijn 3 verschillende toeristenplaatsen:

  • basis plaatsen: 4 amp elektra en enkele ook voorzien van cai aansluiting (zie plattegrond)
  • comfort plaatsen: 10 amp elektra en cai aansluiting
  • luxe plaatsen: 10 amp elektra, cai aansluiting, water en afvoer

Het gehele park is voorzien van WIFI aansluiting. Vouchers zijn verkrijgbaar op de receptie.

Recreatiecentrum De Vogel hanteert diverse tarieven voor het hoog- en laagseizoen vanaf 2 personen waarbij wij speciale tarieven hebben voor doortrekkers

strand 

Ook hebben we zeer aantrekkelijke arrangementen in het voor- en najaar.

Op De Vogel is iedereen van harte welkom, dus ook uw trouwe viervoeter.

Bekijk ook eens de plattegrond van ons recreatiecentrum.

Jaarplaatsen:

Tevens zijn er op recreatiecentrum de Vogel seizoen- en jaarplaatsen met aansluiting op elektra, water, riolering, gas en kabeltelevisie. De jaarplaatsen zijn zeer ruim en omgeven met veel groen. Bel gerust voor meer informatie met de receptie, wij geven u graag antwoord op al uw vragen. Intresse in een eigen stacaravan dan kunt er altijd een uitzoeken op ons showterrein.
Klik hier voor de tarieven.